• Olympijsky deň

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album Olympijsky deň.

            Dnes sa v našej škole konal Olympijský deň🏃‍♀️🏆🤾‍♂️pod záštitou Slovenského olympijského a športového výboru. Ďakujeme 💛za účasť a pomoc pri realizácii pánovi Imrichovi Magyarovi – viacnásobnému majstrovi Slovenska na bežeckých tratiach, ktorý sa žiakom prihovoril heslom Rýchlejšie, vyššie, silnejšie, čestne a v priateľstve, a poprial im veľa úspechov🏆🥇👏 . Deti 👫❤️ si zmerali sily v skoku do diaľky👟, hode na cieľ🤾 a v behu na 50m🏃. Naši malí olympionici 🥇👏 boli odmenení diplomom a sladkosťou❤️😊.

          • Ochrana života a zdravia

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album Ochrana života a zdravia .

            Dňa 25.6.2024 naši žiaci👫 absolvovali prierezovú tému Ochranu  života a zdravia❤️, ktorá  poskytuje deťom teoretické vedomosti a praktické znalosti z oblastí riešenia mimoriadnych udalostí - civilná ochrana👮👩‍🚒, zdravotná príprava🩺💊🩸🩹, pobyt a pohyb v prírode🌳🌲 a jej ochrana🐝🐜.

          • Deň detí

          • Dnes, 6.6.2024 sme si Medzinárodný deň detí naplno užili. Vďaka p.starostovi Mgr. Štefanovi Šimkovi dostali deti darčeky v podobeskákacieho hradu, zmrzliny, ale i praktického batohu aj s perom. Ďakujeme aj našim rodičom, ktorí tiež prispeli sladkosťami, ovocím, zeleninou, džúsikmi, vodou, tortou, stanom, dekami. Deti si užili opekačku, skákaci hrad, športové aktivity, nakoniec ich čakalo sladké kinder prekvapenie.

          • Divadlo ako výzva aj pre začiatočníkov.

          • Divadlo ako výzva aj pre začiatočníkov. Divadelné centrum z Martina odohralo anglické predstavenie Dick Whittington and His Cat v Kultúrnom dome v Nových Zámkoch. Tradičný britský príbeh o chudobnej sirote Dickovi, ktorý sa aj vďaka svojej kamarátke mačke stane starostom Londýna, nás zaujal od začiatku až do konca.

            Táto anglická rozprávka našim žiakom priblížila cudzí jazyk jednoducho, hravou formou a veselými pesničkami. Skúseným hercom sa podarilo žiacke publikum zaujať a udržať ich pozornosť až do konca.