• Detská dopravná súťaž „Na bicykli bezpečne 2019“

          • Dňa 13.6.2019 sa žiaci našej školy zapojili do detskej dopravnej súťaže "Na bicykli bezpečne 2019". Deti si svojou účasťou rozšírili svoje vedomosti z pravidiel cestnej premávky, zdokonalili si svoju jazdu na bicykli, naučili sa lepšie vnímať dopravný ruch okolo seba a správne a zodpovedne sa rozhodovať pri riešení dopravných situácií cestou do školy, alebo pri využívaní pozemných komunikácií vo svojom voľnom čase. Žiakom sa aktivita veľmi páčila. Príspevok pridala Bc. A. Šimonová

        • Školský výlet
          • Školský výlet

          • Do galérie Školský výlet boli pridané fotografie.

            Dňa 10. júna 2019 sa žiaci našej školy, učitelia a rodičia vybrali na školský výlet na Ranč pod Babicou, ktorý leží  v Považskom Inovci. Prehliadka ranča sa začala návštevou zoo-parku, kde deti videli niektoré exotické zvieratá. Dosýta sa pohrali v skákacom domčeku, na hojdačkách a na kolotoči. Po dobrom obede v reštaurácii si niektorí odvážlivci zajazdili na koníkovi. Všetci si nakúpili suveníry a sladkosti v bufete. Počasie nám prialo, veď na výlet sme išli až na tretí pokus... :-) Všetkým sa výlet páčil a mnohí by sme sem ešte raz zavítali.

          • Úspešné vo výtvarnej súťaži

          • Do galérie Úspešné vo výtvarnej súťaži boli pridané fotografie.

            Dňa 5.6.2019 boli naše žiačky Lara Tóthová, Simonka Kurdiová a Simonka Timoránská ocenené vo výtvarnej súťaži Kvety, kvietky, kvetinky v Palárikove. Srdečne blahoželáme! Ďakujeme p. Kurdiovej, ktorá zabezpečila odvoz dievčat do Palárikova.

          • Divadelné predstavenie

          • Do galérie Divadelné predstavenie boli pridané fotografie.

            Dňa 27.mája 2019 sa žiaci našej školy zúčastnili v KD Kovák v Nových Zámkoch divadelného predstavenia v anglickom jazyku. Deti s napätím sledovali príhody Smelého Zajka na ceste okolo sveta a v Afrike. Divadielko sa žiakom a pani učiteľkám veľmi páčilo.

          • Súťaž mladých zdravotníkov

          • Do galérie Súťaž mladých zdravotníkov boli pridané fotografie.

            Dňa 17. mája 2019  sa v Gymnáziu v Nových Zámkoch uskutočnila súťaž Družstiev mladých zdravotníkov, ktorú usporiadal Červený kríž v Nových Zámkoch. Družstvo dievčat 3. a 4. ročníka (Alexandra Bartalová, Bianka Recsková, Blanka Bujalková, Natália Gúghová, Saskia Szolárová, Lara Tóthová) sa umiestnili na 4. mieste. Dievčatám srdečne blahoželáme!

          • Slávik Slovenska 2019

          • Do galérie Slávik Slovenska 2019 boli pridané fotografie.

            Dňa 9. mája 2018 sa v MO Matice slovenskej v Nových Zámkoch uskutočnilo okresné kolo súťaže Slávik Slovenska 2019. Našu školu reprezentovala žiačka Natália Gúghová z 3. triedy, ktorá predviedla pekný výkon v interpretácii ľudových piesní "Čie sú to kone" a " Hlboký jarčok".Natálke  patrí veľķá vďaka za jej výkon a vzornú reprezentáciu našej školy v súťaži.

          • Futbal McDonalds Cup - okresné kolo

          • Do galérie Futbal McDonalds Cup - okresné kolo boli pridané fotografie.

            Dňa 3.5.2019 sa žiaci našej školy Nikolett Jančárová, Adam Borgula, Alex Bukai, Dávid Szolár, Saskia Szolárová, Oliver Timoránsky, Samuel Szolár a Kornel Szirmai, zúčastnili oresného kola v minifutbale Mc Donald s Cup, ktorý sa konal v Šuranoch. Do súťaže sa zapijilo 36 škôl. Umiestnili sme sa na krásnom 4. mieste. Gratulujeme!!! Príspevok pridali Bc. A. Šimonová, E. Rausch.

          • Futbal McDonalds Cup - opäť 1. miesto

          • Do galérie Futbal McDonalds Cup - opäť 1. miesto boli pridané fotografie.

            Dňa 26.4.2019 sa žiaci Nikolett Jančárová, Adam Borgula, Alex Bukai, Dávid Szolár, Saskia Szolárová, Oliver Timoránsky, Samuel Szolár a Kornel Szirmai, zúčastnili semifinále oresného kola v minifutbale Mc Donald s Cup, ktorý sa konal v Šuranoch. Žiaci sa umiestnili na 1. mieste a postupujú do okresného kola, ktoré sa bude konať dňa 3.5.2019 v Šuranoch.Gratulujeme!!! Príspevok pridali Bc. A. Šimonová, E. Rausch.

          • Školské kolo Slávik Slovenska

          • Do galérie Školské kolo Slávik Slovenska boli pridané fotografie.

            Dňa 24. apríla 2019 sa uskutočnilo školské kolo súťaže Slávik Slovenska. Každý súťažiaci si pripravil dve ľudové piesne, ktoré zaspieval pred spolužiakmi a porotou. Súťaže sa zúčastnili: P. Seres, F.Rausch, S. Kurdiová, P. Mokrášová, L. Tóthová, S. Szolárová, B. Bujalková, N. Gúghová, B. Recsková, A. Bartalová. Žiaci sa umiestnili takto:

            1. kategória:

            1. miesto - Natália Gúghová

            2. miesto- Lara Tóthová

            3. miesto- Filip Rausch

            2. kategória:

            3. miesto: Bianka Recsková, Alexandra Bartalová

            Víťazom blahoželáme!

          • Deň narcisov

          • Do galérie Deň narcisov boli pridané fotografie.

            V spolupráci so Základnou školou vo Dvoroch nad Žitavou sa v našej škole uskutočnil Deň narcisov. Žiaci aj pani učiteľky prispeli na dobrú vec a podporili tak onkologicky chorých pacientov. 

          • Futbal- McDonalds Cup - 1. miesto

          • Do galérie Futbal- McDonalds Cup - 1. miesto boli pridané fotografie.

            Dňa 5.4.2019 sa žiaci Nikolett Jančárová, Adam Borgula, Alex Bukai, Dávid Szolár, Saskia Szolárová, Oliver Timoránsky, Samuel Szolár a Kornel Szirmai,  zúčastnili obvodného kola v minifutbale Mc Donald s Cup, ktorý sa konal v ZŠ Hul.Žiaci sa umiestnili na 1. mieste a postupujú do semifinále okresného kola, ktoré sa bude konať dňa 26.4..2019 v Šuranoch. Príspevok pridali E. Rausch a Bc. A. Šimonová.

          • Zápis do 1. ročníka

          • Do galérie Zápis do 1. ročníka boli pridané fotografie.

            Dňa 2. apríla 2019 sa v našej škole uskutočnil zápis budúcich prváčikov. Šikovní škôlkari dokázali pani riaditeľke a pani učiteľkám,že sú súci do školských lavíc v našej škole. Predviedli recitáciu básničky a  ukázali ako vedia zaspievať pesničku. Vypracovávali pracovné listy s pani učiteľkou, kde dokázali, že vedia počítať, ovládajú farby a geometrické tvary, že vedia pekne kresliť, vyfarbovať a poznajú niektoré písmenká. Ukázali taktiež, že dobre pracujú na interaktívnej tabuli. Za svoju odvahu a vedomosti boli odmenení darčekmi a zápisným diplomom. Do školy sa všetci veľmi tešia a my ich radi u nás v septembri všetkých privítame.

          • Deň otvorených dverí

          • Do galérie Deň otvorených dverí boli pridané fotografie.

            Dňa 27.3.2019 sa uskutočnil Deň otvorených dverí pre budúcich prvákov a ich rodičov. Pani učiteľka PaedDr. Silvia Supeková odučila interaktívnu vyučovaciu hodinu Slovenského jazyka. Žiaci preukázali veľmi pekné vedomosti. Čítali s porozumením, riešili rôzne úlohy na interaktívnej tabuli. Pani učiteľka vyučovaciu hodinu prepojila s anglickým jazykom, matematikou a prvoukou. Predškoláci pozorovali svojich kamarátov. Počas vyučovania si spoločne zacvičili , zaspievali a riešili zaujímavé úlohy. Pani riaditeľka Mgr. Lívia Kuchtová sa na záver poďakovala pani učiteľke Supekovej a ocenila prácu žiakov 1. ročníka. Potom pani riaditeľka informovala rodičov o našej škole a pani vychovávateľka Bc Andrea Šimonová oboznámila rodičov o ŠKD. Na záver pani riaditeľka  poďakovala rodičom za účasť. Príspevok pridala PaedDr. Silvia Supeková.

          • ZÁPIS DO 1. ROČNÍKA

          • Základná škola Bešeňov 

            pozýva predškolákov a ich rodičov na 

            zápis do 1. ročníka 

            dňa 2.apríla 2019

            od 13.00 do 16.30 hod.

            So sebou si prineste rodný list dieťaťa a občiansky preukaz.

            Tešíme sa na Vás!