• Mikuláš v Bešeňove

          • Do galérie Mikuláš v Bešeňove boli pridané fotografie.

            Dňa 5.12.2018 sa uskutočnilo v kultúrnom dome vianočné predstavenie pre deti. Na záver predstavenia zavítal aj Mikuláš, z ktorého mali deti nesmiernu radosť. Ďakujeme pánovi starostovi Ing. G. Timoranskému za pekné podujatie pre deti! Príspevok pridala Eva Rausch

          • iBobor

          • Do galérie iBobor boli pridané fotografie.

            V tomto školskom roku sa 13. a 16. novembra 2018 žiaci druhého, tretieho a štvrtého ročníka zapojili do informatickej súťaže iBobor v rámci vyučovania  Informatickej výchovy. Žiaci s veľkým záujmom riešili úlohy na počítačoch, ktoré boli zaujímavé, logické a veku primerané. Žiaci druhého a tretieho ročníka súťažili v kategórii Drobci a žiaci štvrtého ročníka v kategórii Bobríci.Príspevok pridala Bc. A. Šimonová.

          • ŠKD I. oddelenie - Hovorme o jedle

          • Zdravie je predpokladom kvalitného života, preto sa aj deti v ŠKD venovali témam "Zelenina, ovocie, orechy z našich sadov" a "Odkiaľ jedlo pochádza". Aj minimálne vzdelanie v oblasti potravín a výživy môže mať obrovský účinok na kvalitu ľudského života. Príspevok pridala Eva Rausch.

          • ŠKD II.oddelenie - Hovorme o jedle

          • Do galérie ŠKD II.oddelenie - Hovorme o jedle boli pridané fotografie.

            Vo štvrtok 18.10.2018 sa deti  II. oddelenia ŠKD  zapojili do súťažno-vzdelávacej aktivity „ Hovorme o jedle“. V aktivitách sa venovali  téme „Zelenina, ovocie, orechy  z našich sadov“.  Deti si zopakovali, aké sú zelenina, ovocie a orechy  dôležité pre naše zdravie, a aké vitamíny obsahujú. Príspevok pridala Bc. A. Šimonová.

          • Medzinárodný deň školských knižníc

          • Do galérie Medzinárodný deň školských knižníc boli pridané fotografie.

            V Školskom klube detí sa dňa 16. októbra 2018  uskutočnil Medzinárodný deň školských knižníc. V tento deň deti pracovali s rozprávkou „Cesta do Afriky“.   S rozprávkou  si zopakovali zvieratká, ktoré  žijú v lese. Na ceste za dobrodružstvom ich sprevádzala lastovička Miška a bocian Jakub. Spoznali  sťahovavých  vtákov i tých, ktorý u nás prezimujú. Deti mali pripravené aktivity podľa ročníkov, ktoré úspešne riešili spoločne aj samostatne. Naši prváci boli  pasovaní za čitateľov školskej knižnice, nakoľko v tento deň splnili všetky podmienky, ktoré sa vyžadujú od nových čitateľov. Na záver sme pripravili záložky do knihy pre svojich kamarátov zo Základnej školy a Materskej školy Kladno, z projektu Záložka do knihy spája školy. Deti veľmi motivovala zvedavosť – pre koho sú záložky a, samozrejme, aj zvedavosť od koho záložky dostanú. Tvorbe záložiek sme venovali čas, kde sme si vysvetlili význam záložky v knižke, „ktorá stráži stranu, kde sme skončili s čítaním“.

             Aktivity nás veľmi bavili, a už sa tešíme na ďalší ročník!           Príspevok pridala Bc. A. Šimonová.

                                                                     

          • Jesenný zber papiera od 15.10.2018 do 22.10.2018.

          • Milí žiaci a rodičia, naša Základná škola Bešeňov organizuje v dňoch od 15.10.2018 do 22.10.2018 jesenný zber papiera. Veríme, že sa všetci zapojíte a prispejete tak k ochrane životného prostredia. ĎAKUJEME.

          • Rodičovské združenie

          • Riaditeľstvo ZŠ Bešeňov pozýva rodičov na plenárne zasadnutie Rodičovského združenia dňa 1.10.2018 o 15.30 hod. v budove školy. Po skončení sa uskutočnia triedne aktívy po triedach.  

          • Európsky týždeň športu

          • Do galérie Európsky týždeň športu boli pridané fotografie.

            Naša škola  sa po druhý krát  zapojila do projektu  Európsky týždeň športu pod hlavičkou #BeActive od 23.9.2018 do 30.9.2018. Do projektu sa zapojilo 32 žiakov a 5 pedagógov.  V rámci tohto týždňa boli  pre deti pripravená hravé športové aktivity v telocvični našej školy -  Skoky do strán, Beh cez prekážky, Zostava s gymnastickou tyčou  a Bejzbal. Deti boli aktívne a vyskúšali si  svoje zručnosti vo všetkých disciplínach i v psychomotorických hrách. Na záver si deti s radosťou zahrali futbal. Tento deň bol pre všetkých športový, a preto „ Športujeme pre zdravie!“ Príspevok pridala Bc. A. Šimonová.

          • Do pozornosti

          • Vážení rodičia a milí žiaci, 

            opäť tu máme nový školský rok. Brány našej školy sa otvoria 3. septembra 2018 (v pondelok) o 8.00 hod. Slávnostné otvorenie nového školského roka 2018/2019 sa uskutoční na školskom dvore (v prípade nepriaznivého počasia vo vstupnej hale). 

            Všetci sa na Vás tešíme.